FAQ / Cum utilizez site-ul

Informatii

Pe site-ul FSNoi puteti viziona filme online si seriale online gratuit, publicate de catre alti utilizatori pe internet.

Deoarece multe site-uri de filme online sunt "greoaie", se incarca extrem de greu si sunt pline ca un pom de craciun de reclame si chestii total inutile, ne-am gandit sa facem acest site care merge pe orice device si se incarca rapid indiferent de conexiunea utilizatorilor.
Acest website este un motor de cautare in principiu, si indexeaza continutul altor site-uri, precum netu.tv, doodstream.com, jetload.net, okstream.co. Episoadele si filmele apar relativ repede cum sunt urcate de alti utilizatori pe internet (nu le urcam noi).

Mai jos regasiti cateva raspunsuri la intrebari si informatii despre cum se utilizeaza acest site.

Nu se incarca filmul sau primesc eroare, ce fac?

Verifica conexiunea la internet sau schimba playerul daca exista unul alternativ. De obicei seara, dupa ora 6-7 toata lumea se uita la filme si cum playerul este unul public (e folosit de multe site-uri) este ingreunat. Daca esti rabdator, poti da play si il lasi aproximativ 15 minute sa se incarce. Daca filmul nu exista deloc inseamna ca a fost sters definitiv, poti raporta sa adaugam alt player iar daca iti da eroarea "hqq refused to connect" pe playerul netu care este cel mai folosit, inseamna ca esti blocat iar acest lucru se datoreaza faptului ca te uiti pe prea multe site-uri, mai exact cei de la NETU, playerul principal, au pus filtru si daca te uiti pe mai mult de 5 site-uri la filme, cu playerul lor, te blocheaza. Noi te putem ajuta cu aceasta deblocare, ne poti trimite un email cu ip-ul sa-l pasam celor de la NETU.

Nu are subtitrare, de ce?

Multe filme apar pe internet in versiune CAM (filmate la cinema, adica se vad naspa) sau HD si pot sa fie fara subtitrare, sunt adaugate pentru cei ce vor sa vizioneze si cunosc engleza. Subtitrarile se fac de catre voluntari, cel mai mult din partea celor de la subs.ro sau titrari.ro, si poate dura pana apare subtitrarea la un film. La noi este mentionat mereu unde e subtitrare in romana si calitate hd. Bineinteles, mai sunt si scapari, deoarece e un site automat care indexeaza continutul.
O alta problema pentru care nu apare subtitrarea desi apare ca este subtitrat, este AdBlock, acesta blocand subtitrarile.

Cand dau play apar foarte multe reclame enervante, ce fac?

Aceste filme nu le urcam noi pe internet, ci sunt preluate de pe site-uri mari, playerele ce le gasiti pe site apartin de anumite site-uri de videosharing, unde lumea incarca aceste videoclipuri (un fel de youtube al filmelor) iar pe acele site-uri fiind extrem de multe filme si fiind foarte vizionate, proprietarul adauga reclame, multe ce-i drept, dar partea buna e ca dupa ce le inchizi, daca ai putina rabdare, poti viziona linistit fara sa te deranjeze, si cel mai important poti viziona GRATIS! Nu avem ce sa facem din pacate reclamelor, asta e dezavantajul filmelor gratuite.

De ce dau click sa afisez playerul si nu puneti direct playerul?

Din cauza la reclame, de obicei sunt 3 playere, iar unii proprietari de site-uri de videosharing, cum sunt cei de la doodstream, pun reclame care se deschid automat cand accesati pagina, ceea ce inseamna ca voi ati avea reclame de la 3 playere cand intrati pe pagina la un film/serial, asa am pus sa apara playerul dupa click, prin urmare mai putine reclame.